



# Accelerator Live Pitch 16thApril 2018

Malta Life Sciences Park, San Gwann, Malta

### 1. INTRODUCTION

The day is dedicated to a series of live pitches from entrepreneurs and business start-ups who wish to participate in the 2018 Accelerator programme.

All teams to arrive at least 15 minutes prior to their initial presentation for registration.

All teams to submit their presentations in PowerPoint format (PPT) to Paragon before the 14<sup>th</sup>April.

### 2. GOALS

- Live Pitch by each team (5 minutes)
- Panel deliberation and question preparation (5 minutes)
- Q&A by Panel of each Team (10 minutes)
- Panel deliberation and selection (5 minutes)

### 3. PANEL MEMBERS

- Anton Theuma. Paragon Europe,(CEO)
- Wolfgang Rams. Climate-KIC
- Matthew Caruana, ZAAR. (Manager Crowdfunding Platform)
- Ing. Joseph Sammut (Chairman at Malta Life Sciences Park)





## Schedule

Time	Activity	Duration
08.30	Panel arrival and registration + coffee	30 minutes
08.55 (Team 1)	Smart Future Homes – Prepare slides – get ready for	5 minutes
,	Live Pitch	
09.00	Live Pitch	5 minutes
09.05	Panel deliberation and question preparation	5 minutes
09.10	Q&A by Panel	10 minutes
09.20	Panel deliberation and selection	5 minutes
09.25 (Team 2)	Water Leak Detection – Prepare slides – get ready for	5 minutes
	Live Pitch	
09.30	Live Pitch	5 minutes
09.35	Panel deliberation and question preparation	5 minutes
09.40	Q&A by Panel	10 minutes
09.50	Panel deliberation and selection	5 minutes
00 FF /Toom 3\	Cobool of Foo Art Droporo clides got roady for Live	5 minutes
09.55 (Team 3)	School of Eco Art – Prepare slides – get ready for Live Pith	5 minutes
10.00	Live Pitch	5 minutes
10.05	Panel deliberation and question preparation	5 minutes
10.10	Q&A by Panel	10 minutes
10.20	Panel deliberation and selection	5 minutes
10.25	Coffee Break	15 minutes
10.35 (Team 4)	Vivacity– Prepare slides – get ready for Live Pitch	5 minutes
10.40	Live Pitch	5 minutes
10.45	Panel deliberation and question preparation	5 minutes
10.50	Q&A by Panel	10 minutes
11.00	Panel deliberation and selection	5 minutes
11.05 (Team 5)	Pelop – Prepare slides – get ready for Live Pitch	5 minutes
11.10	Live Pitch	5 minutes
11.15	Panel deliberation and question preparation	5 minutes
11.20	Q&A by Panel	10 minutes
11.30	Panel deliberation and selection	5 minutes





Time	Activity	Duration
11.35 (Team 6)	Nanotech– Prepare slides – get ready for Live Pitch	5 minutes
11.40	Live Pitch	5 minutes
11.45	Panel deliberation and question preparation	5 minutes
11.50	Q&A by Panel	10 minutes
12.00	Panel deliberation and selection	5 minutes
12.05	Lunch Break	90 minutes
13.30 (Team 7)	Global Green Events – Prepare slides – get ready for	5 minutes
	Live Pitch	
13.35	Live Pitch	5 minutes
13.40	Panel deliberation and question preparation	5 minutes
13.45	Q&A by Panel	10 minutes
13.55	Panel deliberation and selection	5 minutes
14.00 (Team 8)	Fetchit – Prepare slides – get ready for Live Pitch	5 minutes
14.05	Live Pitch	5 minutes
14.10	Panel deliberation and question preparation	5 minutes
14.15	Q&A by Panel	10 minutes
14.25	Panel deliberation and selection	5 minutes
14.30 (Team 9)	Shapelamp—Prepare slides – get ready for Live Pitch	5 minutes
14.35	Live Pitch	5 minutes
14.40	Panel deliberation and question preparation	5 minutes
14.45	Q&A by Panel	10 minutes
14.55	Panel deliberation and selection	5 minutes





Time	Activity	Duration
15.00	Coffee Break	15 minutes
15.10 (Team 10)	Handson– Prepare slides – get ready for Live Pitch	5 minutes
15.15	Live Pitch	5 minutes
15.20	Panel deliberation and question preparation	5 minutes
15.25	Q&A by Panel	10 minutes
15.35	Panel deliberation and selection	5 minutes
15.40 (Team 11)	Green Roads Malta– Prepare slides – get ready for	5 minutes
	LivePitch	
15.45	Live Pitch	5 minutes
15.50	Panel deliberation and question preparation	5 minutes
15.55	Q&A by Panel	10 minutes
16.05	Panel deliberation and selection	5 minutes
16.10	Close & Wrap-up	60 minutes